nokhodchi
nokhodchi`

 

گز يك خوراكي سنتي و يك تنقلات ايراني و منحصرا اصفهاني است كه يكي از سوغات آن نيز محسوب مي شود. گرچه در كرمان و يزد و چهال محال بختياري هم تهيه مي ود و مي تواند در قنادي هاي اين شهر آن ها پيدا كنيد اما در حقيقت اولين گز توسط فردي اصفهاني به نام محمد علي شكرچيان اختراع و توليد شد. قدمت اون به 450 سال پيش بر مي گردد و از آن زمان تا كنون، اصفهان مرغوب ترين گز را توليد مي كند و واقع 90 درصد گز كشور توسط همين توسط همين شهر تهيه مي شود.

گرچه گز مرغوب اصفهان را به راحتي مي تواند تهيه كنيد اما بعضي از دوست داران و علاقه مندان مي توانند در خانه تهيه كنند كه در ادامه دستور پخت آن را با جزئيات شرح خواهيم داد.

مواد لازم

مغز پسته                   ۱۵۰ گرم

سفيده تخم مرغ         ۵ عدد

شكر                         ۲۵۰ گرم

بادكا                         ۳۰۰ گرم

گلاب                        ۱ قاشق سوپخوري

آب                             ۱ پيمانه

طرز تهيه گز اصفهان 

در يك قابلمه شكر و گلاب رو مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد يك دست شود و در ظرف ديگري سفيد ي تخم مرغ رو اونقدر هم بزنيد تا كف كنه

بعد از اينكه مخلوط آب و شكر يك دست شد بادكا را به آن اضافه كنيد. در اين زمان مواد كف مي كنه و بالا مي ياد و مواد را مرتب با قاشق چوبي هم بزنيد تا شهد مانند تافي كش بياد بعد يك قاشق غذا خوري از شهد كه درست كرديد سفيده تخم مرغ رو اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا دماي سفيد رو بالا ببريد. سپس كل سفيده را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد.  مواد را آنقدر هم بزنيد تا سفت شود و بعد شعله را روي كمترين حالت خود قرار دهيد ولي آن را خاموش نكنيد زيرا سرد شدن مواد مساوي است با خراب شدن گز ها. وقتي مواد كاملا سفت شدند پسته ها را به آن اضافه كنيد

روي سطح دلخواهتون آرد بپاشيد و مواد در شكل و اندازه دلخواهتون در بياريد.

اميدوارم از اين مقاله لذت برده باشيد و بتوانيد گز هاي خوشمزه در خانه تان درست كنيد لازم به ذكر هستش كه نيازي نيست حتما طبق متود هاي بالا استفاده كنيد مي تونيد توي كم و زياد ريختن و حتي اضافه ريختن هم استفاده كنيد البته لازم به ذكر هستش كه بتونيد اين گز ها رو به شكل مناس خودش در بياوريد و ممكنه سختتون باشه كه دقيقا شبيه به گز هاي بيرون درست كنيد به همين دليل دلسرد نشيد و اگر بار اولتونه كه درست مي كنيد اصلا نگرانش نباشيد ممكنه بار اول خوب نشه اما مطمئن باشيد هرچثدر درست كنيد به مرور زمان تجربه باعث ميشه كه شما ميتونيد به بهترين نحو ممكن گز درست كنيد و از ميل كردنش لذت ببريد اميدوارم از اين مقاله لذت برده باشيد و تونسته باشم به شما تجربيات خوبي رو انتقال بدم اگر سوالي داشتيد بپرسيد تا من بتونم به راحتي به شما كمك كنم و تجربيات خودم رو با شما به اشتراك بگذارم.

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۶ دى ۱۳۹۹ ] [ ۰۸:۴۲:۴۵ ] [ nokhodi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 6
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی